Adatkezelés
Az oldal segíti az ügyfeleket, hogy az ország bármely részén a szaktudásban, árban és időben a legmegfelelőbb szakember készítse el a tanúsítás. A helyi tanúsító ismeri a térség jellemző építészeti, gépészeti sajátosságait, így biztosítva a legjobb határidőt és a legjobb árat.

Üdvözöljük a honlapon!

Az energetikaitanusitvany.hu továbbiakban Üzemeltető tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlapon tájékozódhat és megrendelheti a 176/2008 Korm. rendelet szerinti energetikai tanúsítvány készítését. Abban az esetben, ha tanúsítandó ingatlan jelentős távolságra helyezkedik el az Üzemeltető székhelyétől, az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az Ügyfél érdekében átközvetítse a munkát a távolságban és időben legalkalmasabb tanúsító partnerének. Így az Ügyfél a a területet ismerő helyi tanúsítótól kapja a szolgáltatást. Az Üzemeltető és a Tanúsító parnter munkájára felelősséget vállal és kijelenti, hogy a feladatot magas színvonalon megfelelő szaktudással és szakmai tapasztalattal, valamint eszközzel végzi el.

A honlap tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. Bár a honlap tulajdonosa mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, tovább nem tartozik felelősséggel a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért.

A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget bármilyen fajta, a Honlapon megjelenő információval vagy tartalommal okozott károkért, beleértve, de nem kizárólagosan, a közvetlen, közvetett, következményekből eredő vagy előre nem látható károkat.

Az árváltoztatás és egyedi árképzés jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek.

A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, így bármely részének, egészének felhasználása csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

Tiszteletben tartjuk a látogatók, ügyfelek személyes adatainak védelmét.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele merült fel a leírtakkal kapcsolatban, várjuk érdeklődését telefonon vagy e-mailben: